ONDERHOUDSWERK EN AFTIMMERWERK

ONDERHOUDSWERK EN AFTIMMERWERK

 WONO klusbedrijf uit Huizen is de expert voor al het onderhoudswerk in en rondom de woning. Ziet u beginnende schade ontstaan? Neem dan snel contact op met WONO klusbedrijf.

Wij herstellen beginnende schade voor een zeer scherp tarief en geven advies over toekomstig onderhoud. Zo bespaart u veel geld en komt u niet voor verrassingen te staan. Neem ook contact op voor schoonmaakwerk en hogedrukreiniging, reparatie en herstel aan timmerwerk en andere diverse grote en kleine klussen.

WONO klusbedrijf ontwerpt en bouwt voor u het timmerwerk op maat. WONO klusbedrijf levert vakwerk. Leg uw ideeën voor en er volgt een praktische oplossing voor binnen of buiten. De beschikbare ruimte wordt opgemeten en ter plekke kan het hout op maat gemaakt worden, kozijnen worden ingepast en de trapleuning keurig opgeschuurd en geschilderd.

Hoe verloopt een aanvraag?

Allereest, hartelijk dank voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvende prijsopgave te maken. In de prijsopgave maken wij een ruwe schatting van het project.

Is de prijsopgave akkoord? Dan komt er een nauwkeurige offerte en gaan wij voor u aan de slag. Alles wordt goed opgemeten en de wensen worden besproken.

Zodra er akkoord is op de offerte, zullen we samen kijken wanneer dit project uitgevoerd wordt. Dit hangt onder andere ook af van de leveringstijd van materialen, de weeromstandigheden etc.

HEEFT UW HUIS ONDERHOUD NODIG?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.