KITWERK

KITWERK

Kitwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan het duurzaam afdichten van alle kieren, naden en voegen met een duurzaam elastisch materiaal. Vooral de voegen tussen verschillende oppervlaktes moeten worden voorzien van kitwerk die de beweging van de verschillende materialen kan opvangen.

Kitwerk is zeer belangrijk. Het afkitten van kozijnen en ramen is zeer belangrijk om zowel tocht- als warmteverlies te voorkomen. Daarnaast kunt u ook denken aan het afkitten van muren, vensterbanken, lijstwerk, plinten en keukens.

WONO klusbedrijf is een expert in het afkitten van verschillende materialen en/of producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

Hoe verloopt een aanvraag?

Allereest, hartelijk dank voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvende prijsopgave te maken. In de prijsopgave maken wij een ruwe schatting van het project.

Is de prijsopgave akkoord? Dan komt er een nauwkeurige offerte en gaan wij voor u aan de slag. Alles wordt goed opgemeten en de wensen worden besproken.

Zodra er akkoord is op de offerte, zullen we samen kijken wanneer dit project uitgevoerd wordt. Dit hangt onder andere ook af van de leveringstijd van materialen, de weeromstandigheden etc.

HEEFT U KITWERK LIGGEN?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.