GLASWERK

Glaswerk

WONO klusbedrijf uit Huizen is de expert voor al het glaswerk. U kunt bij ons terecht voor diverse glassoorten, of het nu om enkel, dubbel of triple glas gaat. Wij leveren en installeren onder meer:

  • hr-glas
  • brandwerend glas
  • draadglas
  • figuurglas
  • gelaagd glas
  • isolatieglas

Van enkel naar dubbelglas is een stap om uw woning te verduurzamen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer opties dan van enkel naar dubbelglas. WONO klusbedrijf vertelt u hier graag meer over.

Het plaatsen van glas in lood, spiegel(wanden) of veiligheidsglas is ook een onderdeel van mijn expertise. Na het vervangen van de ruiten is schilderwerk noodzakelijk binnen een jaar. Bij WONO klusbedrijf kunt u deze beide diensten laten uitvoeren.

Hoe verloopt een aanvraag?

Allereest, hartelijk dank voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvende prijsopgave te maken. In de prijsopgave maken wij een ruwe schatting van het project.

Is de prijsopgave akkoord? Dan komt er een nauwkeurige offerte en gaan wij voor u aan de slag. Alles wordt goed opgemeten en de wensen worden besproken.

Zodra er akkoord is op de offerte, zullen we samen kijken wanneer dit project uitgevoerd wordt. Dit hangt onder andere ook af van de leveringstijd van materialen, de weeromstandigheden etc.

Uw woning verduurzamen?

Wilt u uw huis verduurzamen? WONO klusbedrijf kan u daarbij helpen! Ten eerste wordt er vakkundig HR+ glas geplaatst, indien mogelijk HR++. Daarna wordt er gekeken naar het hang- en sluitwerk zodat alle ramen en deuren goed gesloten kunnen worden. Als laatste worden er tochtstrip aangebracht bij ramen en deuren.

WILT U GLASWERK LATEN PLAATSEN?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.