HANG- EN SLUITWERK

HANG- EN SLUITWERK

Hang- en sluitwerk is de overkoepelende term voor alle benodigdheden om deuren, ramen en meubels af te hangen, te openen, vast te zetten, sluiten en vergrendelen. Het gaat dus verder dan deurbeslag alleen; waar deurbeslag strikt genomen alleen benodigdheden voor deuren omvat, vallen onder hang- en sluitwerk ook raambeslag, tuinbeslag, scharnieren, sloten, veiligheidsbeslag en meer.

Hang- en sluitwerk is een algemene naam voor al het materiaal dat nodig is om ramen en deuren te bevestigen en vast te zetten. Met hang- en sluitwerk worden ramen en deuren goed “hangend” en “sluitend” gemaakt. Net zoals bij deuren, is het hang- en sluitwerk volledig aan uw wensen aan te passen. Hang- en sluitwerk is namelijk ook verkrijgbaar in diverse stijlen en hierdoor goed te combineren met alle woonstijlen.

Naast de uitstraling van uw hang- en sluitwerk is veiligheid natuurlijk ook heel belangrijk. Al onze buitendeuren en (eventuele) binnendeuren zijn daarom voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk.

Hoe verloopt een aanvraag?

Allereest, hartelijk dank voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvende prijsopgave te maken. In de prijsopgave maken wij een ruwe schatting van het project.

Is de prijsopgave akkoord? Dan komt er een nauwkeurige offerte en gaan wij voor u aan de slag. Alles wordt goed opgemeten en de wensen worden besproken.

Zodra er akkoord is op de offerte, zullen we samen kijken wanneer dit project uitgevoerd wordt. Dit hangt onder andere ook af van de leveringstijd van materialen, de weeromstandigheden etc.

NIEUW HANG- EN SLUITWERK NODIG?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.